For Fugleinteresserede

Spændende ferie for fugleinteresserede.

Om foråret kan man på Langeland betragte de store fugletræk på deres vej til det øvrige Skandinavien, Rusland og Sibirien. Millioner af fugle passerer Langeland på deres træk såvel forår som efterår.

På Langeland er der udfoldet store bestræbelser på at skabe de rigtige forhold for såvel fugle som dyreliv. Mange af tidligere tiders enge og moseområder er gendannet og nu udlagt som skønne naturreservater til gavn for de mange fuglearter og glæde for os naturelskere.

Som resultat af disse anstrengelser har sjældne fugle allerede fundet deres vej til Langeland her i blandt den store Rørdrum, Rørhøg, Plettet rørvagtel, Rødhalset lappedykker, Tornskade og mange andre. Når vinden kommer ind over de stejle klinter fra sydlige eller østlige retninger ses rovfugle som Spurvehøg, Hvepsevåge, Musvåge, Rørhøg, og Tårnfalk og som mere sjældne arter Fiskeørn og Rød glente.

Langeland er af mange naturelskere højt skattet med dens smukke landskab, rolige smalle veje og kyster med dejlige badestrande. Året rundt er Langeland et besøg værd. I den idylliske slotsby Tranekær midt på Langeland har vi indrettet et dejligt Bed and Breakfast grænsende op til et fredet område med både vilde heste, trækfugle og Vibers bløde fløjt.

Her er 4 dobbeltværelser samt et familieværelse for op til 4 personer. Her er hyggelige forhold med behagelig og god forplejning hele året til sædeles rimelige priser.    

Bemærk venligst at dette sted er er røgfrit område.

Priser i 2014 omfatter: håndklæder, sengelinned, et dejligt morgenbord og Internettilslutning.

Kr.    400,- pr. værelse pr. nat.  1 person.
Kr.    600,- pr. værelse pr. nat. 2 personer.
Kr.    900,- pr. værelse pr. nat. 3 personer.
Kr.  1200,- pr. værelse pr. nat. 4 personer.
Betaling:    Kun mod kontant - ingen kreditkort.


 
  
 
  

 

 
 

 
 
 
 
S. Mohr - Bed & Breakfast